Υπηρεσίες
Δημιουργία & Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκτήσει την κατάληλη μορφή της στον παγκόσμιο ιστότοπο.

Social Media

Τα Social Media δημιουργούν μια μεγάλη ευκαιρία κέρδους για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις διάφορες online κοινότητες.

Digital Strategy

Ο σημερινός καταναλωτής δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στις μηχανές αναζήτησης για να βρεί αυτό που χρειάζεται. Η Google λαμβάνει 34.000 αναζητήσεις ανά δευτερόλεπτο.

Mobile Development

Η Ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι άμεσα εκτελέσιμη απο σταθερούς υπολογιστές, laptop, tablets και smart phones. Οι επισκέπτες σας, πατώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση του site σας, μπορούν είτε να δούν το κανονικό σας site εάν μπαίνουν από έναν υπολογιστή, είτε το mobile friendly site σας εάν μπαίνουν από το κινητό ή το tablet τους.

SEO & Marketing

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα, εάν κανείς δεν μπορεί να τη βρει στα αποτελέσματα αναζήτησης; Η ομάδα μας εγγυάται πρώτες θέσεις στα αποτελεσμάτα αναζήτησης.

e-Commerce

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής σας και ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Ζητήστε προσφορά!

Χρειάζεστε μια καινούργια ιστοσελίδα ή επανασχεδιασμό; Δώστε μας λεπτομερής πληροφορίες για την ιστοσελίδα σας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε!